Stick Mobility

Stick Mobility on vielä Suomessa vähemmän tunnettu, mutta maailmalla yleistynyt harjoittelumuoto, joka yhdistää nivelten liikkumisen, voimaharjoittelun ja syvän fyysisen venytyksen tarkoituksenaan vähentää loukkaantumisriskiä, parantaa palautumista ja ennen kaikkea lisätä urheilullista suorituskykyä.

Harjoituksissa käytetään harjoitteisiin suunniteltua Mobility Stick -keppiä, jonka avulla nostetaan harjoitteen tekijän oman kehon tuntemusta ja koordinaatiota aktivoimalla vartalon syviä lihaksia.

Kenelle Stick Mobility on tarkoitettu?

Alun perin Yhdysvalloissa kehitetty harjoittelumuoto sopii monipuolisuutensa vuoksi kuntouttavasta toiminnasta ammattiurheilijoiden harjoitteisiin ja on esimerkiksi Yhdysvalloissa useamman ammattilaisurheiluseuran harjoitevalikoimassa.

Liikkuvuuteen ja kehon koordinaation perustuva harjoittelumuoto myös ammattilaisgolffareiden suosima tapa pitää swingi joustavana.

Heräsikö kiinnostus?

Stick Mobility on erinomainen vaihtoehto lähteä lisäämään oman kehon tuntemusta ja lisäämään kehon liikkuvuutta niin arjen askareisiin kuin kuntoharjoitteisiin. Harjoitteet suunnitellaan ja toteutetaan liikkujan sen hetkisen tason mukaan lisäten rasitusta ja harjoitteiden vaativuutta harjoituskertojen edetessä.

TA Physion Tomi on kouluttautunut Englannissa lajin saloihin ja on valmis viemään myös sinut kohti parempaa liikkuvuutta ja lihasharjoittelun uutta ulottuvuutta.

Varaa aikA TOMILTa tai kysy lisää!

+358 40 702 6159
taphysioturku@gmail.com

Tilaa omat harjoitusvälineet