Palvelumme

Matka kohti kehon terveyttä alkaa perusteellisella arviolla, jonka jälkeen kehitämme hoitosuunnitelman tarvittaessa lääkärin kanssa. Luomme sinulle löytö- ja hoitotavoitteiden pohjalta henkilökohtaisen suunnitelman, jossa yhdistyy monipuolinen hoito vastaanotolla ja kotona tehtävät harjoitteet.

Fysioterapian avulla pyrimme palauttamaan tuki- ja liikuntaelimistön luonnollisen toiminnan käyttämällä manuaalista mobilisaatiota ja muita terapeuttisia menetelmiä. Hoitostrategia, jonka luomme kanssanne varmistaa, että saavutat tavoitteet mahdollisimman nopeasti.

Löytötavoitteiden ja hoitotavoitteiden mukaan pystymme hyödyntämään monipuolista asiantuntemustamme, jotta löydämme sinulle parhaiten sopivan hoidon. Kutsumme sinut klassiseen fysioterapiaan, toiminnalliseen fysioterapiaan, medical flossingiin, manuaaliseen terapiaan, urheiluhierontaan, hierontaan, sähkö- ja ultraääniterapiaan.

Annamme sinulle myös henkilökohtaisia harjoittelusuunnitelmia, jotka auttavat sinua tekemään merkittävää edistystä kotona, fysioterapiaympäristön ulkopuolella.

golfari!

Kaipaako swingisi lisää tehoa ja jouhevuutta? Tutustu golfareille suunnattuun pienryhmävalmennukseemme!

Nuorten ryhmävalmennukset

Nuorten harjoittelumäärät nousevat jatkuvasti iän myötä. Lisääntynyt treenimäärä asettaa kropalle koko ajan isompia vaatimuksia ja nostaa rasitusmääriä, joista palautuminen vaatii myös enemmän aikaa ja ymmärrystä oman lihaksiston ja mielen toiminnasta.

Tutustu nuorten palauttavaan pienryhmävalmennukseemme!

Hinnasto

Fysioterapia JA HIERONTA

Fysioterapia / hieronta (30 min) 50€
Fysioterapia / hieronta (45 min) 60€
Fysioterapia / hieronta (60 min) 70€

 

Toiminnalliset tunnit
(Medical Flossing, stick mobility ja Functional Mobility)

Medical Flossing

Medical Flossing perustuu nivelalueiden sitomiseen tähän erikseen suunnitellulla lateksinauhalla. Tekniikalla pyritään lievittämään kipua, parantamaan nivelten liikkuvuutta sekä auttamaan lihasten palautumista fyysisten harjoitteiden jälkeen.

Stick Mobility on vielä Suomessa vähemmän tunnettu, mutta maailmalla yleistynyt harjoittelumuoto, joka yhdistää nivelten liikkumisen, voimaharjoittelun ja syvän fyysisen venytyksen tarkoituksenaan vähentää loukkaantumisriskiä, parantaa palautumista ja ennen kaikkea lisätä urheilullista suorituskykyä.

Toiminnallinen tunti (60 min)70€

Tutustu myös TA Club -valmennussaliin!

Varaa aika tai kysy lisää!

040 702 6159
taphysioturku@gmail.com