TA Club – Valmennussali ja ryhmäliikunta

Valmennussali TA Club on personal training -valmennuksiin ja maksimissaan 10 hengen pienryhmävalmennuksiin suunnattu tila, jossa on myös ensimmäisenä Suomessa Stick Mobility -tunti .

Ryhmiä vetävät kokenut valmentajamme Tomi.

Tomin ohjauksessa pääset kokeilemaan mm. seuraavia ryhmäliikunnan vaihtoehtoja:

Kerää oma ryhmäsi kokeilua varten ja annan liikunnan viedä mukanaan ?

ryhmäliikuntatunnit

Movement

Monipuolinen toiminnallinen harjoitus voima- ja lihaskuntopainotteisesti. Valintasi, kun haluat kehittää toiminnallista suorituskykyäsi mahtavassa ryhmäfiiliksessä ja loistovalmennuksessa.

cardio

Sykkeet ja energiat ylös! Treeni sisältää erilaisia intervalliharjoittelumetodeja, joissa yhdistellään juoksu- ja lihaskuntoharjoitteita. Fokuksena on yksinkertaisesti polttaa rasvaa ja rakentaa lihasta.

STRENGTH

Voimaa! Tekniikka- ja voimapainotteinen harjoitus, joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille. Fokus on klassisissa levytanko-, kahvakuula- ja kehonpainoharjoitteissa.

RESET

Kehonhuoltoon keskittynyt kevyempi harjoitus, joka pitää kroppasi kunnossa kovempia haasteita varten. Sisältää pehmytkudoshuoltoa Foam Rollien ja muiden välineiden avulla, venyttely- ja liikkuvuusharjoitteita sekä kehon tukilihasten aktivointia.

STICK MOBility

Vallankumouksellinen uusi harjoittelujärjestelmä Stick Mobility vie terveys- ja suoritusvaikutukset seuraavalle tasolle!

CrossFitistä viikonloppujen valtiaaksi, voimaharjoittelusta kuntoutukseen, työpöydän takaa istumasta pitkäikäisyyteen, Stick Mobility on valintasi päästäksesi nauttimaan terveellisestä ja liikkuvasta elämästä.

Progressiivinen lähestymistapa luo pohjaa kunnon nostamiseen, liikkuvuuteen ja lihasten aktivointiin iästä tai suorituskyvyn tasosta riippumatta. Yksinkertainen, hauska ja tehokas.

Tutusta tarkemmin Stick Mobility -harjoitteluun!

Varaa aika tai kysy lisää!

+358 40 702 6159
taphysioturku@gmail.com

Oletteko pohtineet kaveriporukalla jo pitempään, että tarttis tehrä jotain? Nyt on teidän hetkenne, eli kerää oma ryhmäsi kokeilua varten ?