StickMobility -pienryhmävalmennus

99,00  sis. alv 24%

Kolmen tunnin Stick Mobility pienryhmävalmennus on suunnattu kokonaisvaltaisesta kehonhallinnasta kiinnostuneille ihmisille, jotka haluavat löytää työkalut urheilullisen suorityskyvyn ylläpitoon ja nostamiseen yhdistäen nivelten liikkumiseen, voimaharjoitteluun ja syvään fyysiseen venytykseen suunnitellut harjoitteet.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Stick Mobility pienryhmävalmennus on suunnattu kokonaisvaltaisesta kehonhallinnasta kiinnostuneille ihmisille, jotka haluavat löytää työkalut urheilullisen suorityskyvyn ylläpitoon ja nostamiseen yhdistäen nivelten liikkumiseen, voimaharjoitteluun ja syvään fyysiseen venytykseen suunnitellut harjoitteet.

Valmennuksessa opit yksinkertaiset, mutta tehokkaat tavat lisätä liikkuvuutta ja oman kehon ymmärrystä hyödyntäen Stick Mobility -harjoitteita.

Kolmen tunnin valmennuksen aikana käydään läpi nivelten liikkuvuuteen, lihasten venyttelyyn ja voimistamiseen liittyviä harjoitteita. Opit kuinka näitä harjoitteita voi tuoda osaksi jokapäiväisiä liikunnallisia harjoitteita, olet sitten harrasteliikkuja tai muita liikkumaan aktivoiva ammattilainen.