Toimitusehdot

Mobility Stickien toimitus

Pakettisi toimitetaan kotiisi tai lähimpään mahdolliseen matkahuollon toimipisteeseen. Isojen erien toimitukset tapauskohtaisesti. Tuotteiden pituus vaikuttaa toistaiseksi toimitustapaan.

Lähetykset toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin ja suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 16 asti. Muilla paikkakunnilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Kuljetusyhtiö pyrkii sopimaan toimitusajan vastaanottajan kanssa etukäteen.

Huomioithan, että valitettavasti kotiinkuljetukset eivät ole mahdollisia Suomenlinnaan.

Medical Flossing tuotteiden toimitukset onnistuvat myös automaatteihin.

PALAUTUKSET & VAIHDOT

Suomi

tomianisimaa.com-sivustolta tehdyt tilaukset ovat oikeutettuja palauttamaan tuotteen hinnan hyvitystä 14 päivän kuluessa tilauksen toimittamisesta. Huolehdimme myös palautuksestasi. (Asiakkaat ovat vastuussa tuotteen alkuperäisistä toimituskuluista.)

Vaihdot käsitellään palautuksina ja pyydämme sinua tekemään uuden tilauksen ensisijaisista tuotteista.

Asiakkaat ovat vastuussa 29 euron toimituskuluista tuotteen palauttamisesta ja mahdollisista toimituskuluista alkuperäisestä ostoksesta.

KANSAINVÄLINEN

Tomianisimaa.com-sivustolla tehdyt ja Suomen ulkopuolelle lähetetyt tilaukset voidaan palauttaa tai vaihtaa tuotteen täysimääräiseen hyvitykseen, josta on vähennetty alkuperäiset toimituskulut. Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista.

Hyvitykset hyvitetään alkuperäiselle ostotavalle, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen.

Soita numeroon +358 40 702 6159 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen taphysioturku@gmail.com aloittaaksesi palautusprosessin ja saadaksesi toimitusohjeet.

Kansainvälisiltä yhteistyökumppaneiltamme tai muilta myymälöiltä tehtäviä tilauksia varten ota yhteyttä suoraan heihin.

POIKKEUKSET

Millä tahansa tavalla muokatut kepit eivät ole vaihto- tai palautuskelpoisia. Väärinkäytön tai laiminlyönnin vuoksi vaurioituneet kepit eivät ole vaihto- tai palautusoikeutta. Katso oikeat käyttö- ja säilytysohjeet alla olevista Stick Care -ohjeistamme.

Stick Care

Suosittelemme, että et altista harjoitussauvojasi pitkittyville äärilämpötiloille, koska tämä voi vaarantaa sauvojen rakenteellisen eheyden.

Älä jätä Training Sticks -sauvoja ajoneuvon sisälle erittäin kuumaan lämpötilaan, koska se voi aiheuttaa sauvojen ei-toivottua taipumista, jos sauvat ovat vinossa. Säilytä niitä tasaisesti tai pystyasennossa erittäin kuumissa lämpötiloissa.

Säilytä harjoitussauvoja joko pystyasennossa tai vaakasuoraan tuettaessa sauvaa molemmista päistä ja keskeltä, jotta vältytään mahdolliselta taipumiselta ajan myötä.

Kun taivutat harjoitussauvaa, kuten bow- and arrow harjoitteessa, suosittelemme keilan pyörittämistä jokaisen toiston jälkeen, jotta et aina taivuta sauvaa samaan suuntaan säilyttääksesi sauvan muodon ajan mittaan.

Stick Mobility -harjoituksissa (esim. Bow- and arrow harjoite) yksi tavoite on luoda jännitystä taivuttamalla keppiä. Liiallinen ylitaivuttaminen ei ole osa harjoituksia, eikä sitä vaadita järjestelmän hyötyjen saavuttamiseksi. Vaikkakin harvinainen, sauvan liiallinen ylitaivutus voi johtaa sauvan vaurioitumiseen ja rikkoutumiseen. Noudata harjoitusvideoidemme taivutusesimerkkejä ja/tai Certified Stick Mobility -ohjaajan ohjeita.

Jos tuotteita ei ole tilattu suoraan tomianisimaa.com-sivustolta, ota yhteyttä myyjään.

PALAUTA PAKKAUS

Suosittelemme säilyttämään tilauksesi lähetyspakkauksen, kunnes olet varma, että pidät keppisi. 

TAKUUPOLITIIKKA

Mobility Sticksillä on 12 kuukauden rajoitettu takuu valmistajan virheiden varalta tomianisimaa.com-sivustolta ostetuille sauvoille ostopäivästä alkaen. Vaihdamme kaikki Mobility Stickit, jossa havaitaan valmistajan virhe tarkastuksen jälkeen, ja korvaamme vaihdon toimituskulut.

Aloita takuuvaatimusprosessi soittamalla numeroon +358 40 702 6159 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen taphysioturku@gmail.com.

Jos keppiä ei ole ostettu tomianisimaa.com-sivuston kautta, ota yhteyttä suoraan myyjään takuuvaatimusten käsittelemiseksi.

TAKUUN RAJOITUKSET

Millään tavalla muokatut kepit eivät ole takuun piirissä. Stick Mobility kepit, jotka ovat vaurioituneet väärinkäytön tai laiminlyönnin vuoksi, eivät ole takuun alaisia. Katso oikeaa käyttöä ja säilytystä koskevat ohjeet Stick Care -ohjeistamme.